Visstrips 2014 : samen uit, samen thuis...

Voor het nieuwe jaar hebben we alvast een aantal vistrips gepland. Data en informatie hierover vind je ook in de agenda terug.

Op 22 februari 2014 zijn we uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Vliegvisclub Gammarus te Heusden-Zolder.  Het aantal vissende bezoekers is beperkt tot 14. Als je graag mee wil en wil vissen, schrijf je dan snel in !

Onze jaarlijkse uitstap naar Kyllburg te Duitsland zal dit jaar doorgaan tijdens de tweede week van de Paasvakantie, op 11, 12 en 13 april 2014. Het aantal deelnemers is onbeperkt, maar we dienen wel tijdig overnachtingen te reserveren. Ook hier is de boodschap : Niet treuzelen. En op 16, 17 en 18 juli 2014 gaan we met een tiental opnieuw hengelen in het Zwarte Woud te Oberwolfach, Duitsland. Als er meer geïnteresseerden zijn, kunnen we een tweede uitstap plannen eind augustus.

 

Wens je je in te schijven? Gebruik dan dit formulier!